Jobcoach

Ondanks de groei die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd zijn en blijven we een familiebedrijf. De informele multiculturele werkomgeving zorgt voor een prettige en persoonlijke werksfeer. Met gedreven en enthousiaste collega’s streven we samen naar het beste bedrijfsresultaat.

De juiste combinatie van enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat jij succesvol bent in deze functie. Als flexcoördinator ben je de spil tussen de klant en de flexmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse operationele proces op de werkvloer en de aansturing van de flexmedewerkers. Naast het aansturen en plannen van de flexmedewerkers werk je ook mee en ben je een onderdeel van het team bij de klant. Er wordt gewerkt in drie ploegen.
 Wat ga je concreet doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de flexmedewerkers en de klant op de werkvloer.
‘s Morgens doe jij de opkomstcontrole en begeleidt je nieuwe flexmedewerkers.
Je stuurt aan, je coacht en je leidt flexmedewerkers op.
Je registreert afwezigen, verwerkt bezettingswijzigingen en zorgt voor een nette terugkoppeling naar de On-Site of Accountmanager.
Je voert overleg met de klant en komt deze afspraken na en voert ze uit.
Je signaleert knelpunten die het proces belemmeren en komt met oplossingen.
Je hebt zelf een actieve bijdrage aan het operationele proces
Je draagt zorg voor alle bijkomende administratieve werkzaamheden

Wie ben jij en wat breng je mee?
Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra.
Verder breng je het volgende mee:
Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
Je beheerst in ieder geval de Nederlandse en Poolse taal. Een tweede taal beheersen zoals Engels, Slowaaks, Bulgaars of Roemeens is een pré.
Je hebt leidinggevende en coördinerende talenten.
Je bent bereid tot het werken in ploegendiensten, op zaterdagen en zon- /feestdagen.
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Je bent flexibel, klantgericht, commercieel en organisatorisch sterk.

Jouw inzet en resultaat wordt beloond met een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Enkele voorbeelden:
Je neemt deel aan het OTTO Developmentprogramma met trainingen gericht op communicatie, leiderschap en Six Sigma aangevuld met taalcursussen, VCU, BHV, BOI etc.
Talenten bieden wij kans om deel te nemen aan het High Potentials Programma bestaande uit professionele trainingen, internationale projecten en persoonlijke coaching.
Je kunt bij ons kosteloos en onbeperkt fitnessen bij Fit For Free of Fitklub.
We organiseren 4-wekelijks het OTTO Café, waar we gezellig de periode afsluiten op een inspirerende locatie in Nederland onder het genot van een borrel.
Ieder kwartaal komen alle stafmedewerkers in Nederland bij elkaar op een inspirerende locatie om het laatste nieuws en resultaten met elkaar te delen. Aan het einde van het jaar is dit in de vorm van een sfeervol kerstdiner.
We gaan jaarlijks op Teambuildingsweekend om elkaar nog beter te leren kennen en de internationale samenwerking te vieren. We zijn bijvoorbeeld al naar Istanbul en Barcelona geweest. 
Ook besteden we graag aandacht aan de funfactor in je werk want genieten hoort erbij!

Uncategorized