OTTO e-Recruitment is de Werving & Selectie afdeling van OTTO Work Force, bekend als internationaal uitzender van van logistiek en productiepersoneel. Onze klanten weten OTTO inmiddels ook voor andere  vacatures te vinden. Steeds vaker zien wij aanvragen voor andere profielen en een ander niveau kandidaten binnenkomen. Denk hierbij aan teamleiders, job coaches maar ook aan een secretaresse, security medewerker of een administratief logistiek medewerker. Een andere doelgroep en dienstverlening betekent een andere aanpak en proces!

Veranderingen en digitalisering zijn aan de orde van de dag, en dit zien wij ook in recruitment; we communiceren en solliciteren digitaal via internet en Social Media. Je hoeft de deur niet meer uit voor een goed gesprek, dit kan vanuit huis of elke andere gewenste locatie. e-recruitment zet volledig in op een online en digitaal proces waarin de persoonlijke benadering blijft bestaan. We gebruiken nieuwe, moderne tools, zoals sollicitatie mogelijkheden via smartphone, digitale pre-screening tools, online assessments en skype of facetime. Hiermee verhogen we de kwaliteit van onze selectie en verlagen we de time to hire. Dit maakt ons sneller, goedkoper en effici├źnter dan de rest van de markt.

Om transparant te blijven richting klanten en kandidaten hebben wij in 2017 de werving van midden- en hoger opgeleid personeel binnen diverse sectoren afgesplitst en onder gebracht bij OTTO e-Recruitment. Een vrijwel volledig digitaal proces dus maar daarom niet minder persoonlijk.